Fatma Mithat Gürsoy İlkokulu
Şifahane Mah. 46. Cad. No130 Merkez / AKSARAY

VİZYON

Biz, sürekli olarak yeni öğrenme biçimlerine kendimizi adapte edecek beceriler geliştiririz. Aynı zamanda değişim ihtiyacı ile geçmiş değerlerimiz arasındaki dengeyi de koruruz. Değişim, mükemmeliyete ulaşmada bize cesaret kazandırır, deneyimlerimiz ise değişimi göze almamıza yardım eder.

MİSYON

Hayatın her alanında başarılı olabilecek, öğrenebilen, öğrendiğini uygulayabilen ve sektörel gelişime uyabilen, akılcı, girişimci, çağdaş ve üst eğitim kurumları için gerekli yeterliliğe sahip bireyler yetiştirmektir. DEĞERLERİMİZ 1. Her birey öğrenebilir. 2. Fatma Mithat Gürsoy İlköğretim Okulu okul yaşantılarında, katılımcılığın ve demokratik liderliğin benimsenmesi esastır. 3. Mezunların sektörel istihdamı, bir üst öğretim kurumuna giden öğrencilerin niteliği ve sayısı okul başarısının bir göstergesi olarak kabul edilmektedir. 4. Okulun çevreye tanıtılması önemlidir. 5. Sağlıklı okul gelişimi için öz değerlendirme esastır. 6. Özgüveni gelişmiş bireyler yetiştirmek, eğitim anlayışımızın esasıdır.

Öğretim Şekli :Gündüzlü-Normal Eğitim

Gündüzlü-Normal Eğitim