Şehit Babası Okulumuza içme Suyu Hayratı yaptırdı.

Şehit Piyade Komando eri Erol Şahin Aksaray/Karacaören Köyünde dünyaya gelmiştir. Zekeriya ve Munise çiftinin çocuğu olan Erol Şahin ilkokul tahsilini 1978 yılında Karacaören Köyünde bitirmiş, askerlik görev tarihine kadar çiftçilikle uğraşmıştır.Vatani görevini yapmak üzere 1967/4 tertip olarak Sivas Piyade er eğitim tugay komutanlığını emrine sevk edilen Erol Şahin buradaki temel eğitiminin ardından askerliğinin kalan kısmını tamamlamak için Kıbrıs Kom. Tb. Bl. K.'lığına bağlı Paşaköy Karakoluna görevlendirilmiştir. Erol Şahin askerlik görevini ifa esnasında 08.12.1988 tarihinde Kıbrıs-Akdoğanda bir araç kazası sonucu şehit olmuştur.Şehidimizin Ruhu Şad olsun.

Şehidimiz Erol Şahin adına Muhterem Annesi Munise Şahin ve Kıymetli babası Zekeriya Şahin okulumuza temiz içme suyu çeşmesi yaptırmışlardır.Öğrencilerimiz ve personelimiz bu çeşmeden istifade etmektedir.Fatma Mithat Gürsoy İlkokulu olarak kendilerine teşekkür eder Şehidimizede Allah tan rahmet dileriz.

03-10-202204-10-202204-10-202203-10-2022